TIME		PRE-K	KDG	FIRST	SECOND	THIRD	FOURTH	FIFTH
8:15 Students enter the school. Students go to the classrooms and eat Breakfast in home rooms.								
Students go to classrooms and eat breakfast								
·			8:30 to 10:00	8:30 to 9:00	8:30 to 9:30	8:30 to 9:00	8:30 to 10:00	8:30 to 9:50
			Core Reading	Specials	Core Math	Core Math	Core Reading	Core Math
			90 minutes	30 minutes	60 minutes	30 minutes	90 minutes	80 minutes
				9:00 to 10:30		9:00 to 9:30		
				Core Reading		Specials		
			_	90 minutes		30 minutes		
			_		9:30 to 10:00	9:30 to 10:15		
					Specials	Core Math		
			40.00 / 40.00		30 minutes	45 minutes	10.00	9:50 to 11:00
∞			10:00 to 10:30		10:00 to 10:15		10:00 to 10:30	Core Reading
$\overline{}$			Specials		Core Math		Core Math	70 minutes
. 1			30 minutes		15 minutes	10:15 to 11:45	30 minutes	
17			10:30 to 11:30	10:30 to 11:35	10:15 to 11:40	Core Reading	10:30 to 11:00	
Ó			Core Math	Core Math	Core Reading	90 minutes	Specials	
20			60 minutes	65 minutes	85 minutes		30 minutes	
a			_				11:00 to 11:50	11:00 to 11:30
=							Core Math	Specials
 			11.00 / 10.00	44.05 + 40.05			50 minutes	30 minutes
G			11:30 to 12:00	11:35 to 12:05	44.404.4040			11:30 to 11:55
ب			Lunch	Lunch	11:40 to 12:10	11.151.10.15	44.504.40.00	Core Reading
Schedule			30 minutes	30 minutes	Lunch	11:45 to 12:15	11:50 to 12:20	25 minutes
· ·			12:00 to 12:15	12:05 to 12:15	30 minutes	Lunch	Lunch	11:55 to 12:25
>			Core Math	Core Math	12:10 to 12:15	30 minutes	30 minutes	Lunch
Friday			15 minutes	10 minutes	Core Reading			30 minutes
<u>ب</u>					5 minutes			
			BUS LOADING					
			12:25	12:25	12:2	12:25	12:25	12:25
}			DATA MEETING					
			12:40 TO 3:30					